1 Mayıs 2024 Çarşamba

DEM Parti Eş Genel Başkanları: Ramazan Bayramı adalet, özgürlük ve barışa vesile olsun

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Türkçe, Kürtçe ve Arapça bayram mesajı yayımladı. Mesajda, Ramazan Bayramı'nın adalet, özgürlük ve barışa vesile olması dileğine yer verildi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Ramazan Bayramı mesajı yayımladı.

Türkçe, Kürtçe ve Arapça yayımlanan mesajda, "Adalet, özgürlük ve barışa vesile olmasını dilediğimiz Ramazan Bayramını en içten duygularımızla kutluyor, tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyoruz" denildi.

Yerel seçim sürecinin Türkiye halklarının eşit, adil, savaş ve sömürüden uzak bir yaşam talep ettiğini gösterdiği ifade edilen bayram mesajında, "İyi dilek ve umutlarımızı birlikte büyüttüğümüz bu süreçte; dayanışmanın, birlikteliğin ve daha da cesur bir duruşun açığa çıkacağına inanıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Hatimoğulları ve Bakırhan'ın yayınladığı bayram mesajında şu ifadeler yer aldı: "Bu vesileyle en çok da her türlü baskı ve zorluğa direnen ve demokrasi mücadelesinden vazgeçmeyerek bizlere çifte bayram yaşatan halklarımıza, gece gündüz demeden çalışan partililerimize, oyunun olduğu kente kampanyamızla giderek oy kullanan on binlerce yurttaşa ve sandıklarına sahip çıkan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.
"Ramazan Bayramını kutluyor, ülkemiz ve dünyanın dört bir yanında barış ve özgürlük için verilen mücadelelerin başarıya ulaşmasını diliyoruz."

DEM PARTİ PARTİLERLE BAYRAMLAŞACAK
DEM Parti'nin bayramda partilerle bayramlaşma programı da açıklandı.

Eş Genel Başkan Yardımcıları Vezir Coşkun Parlak, Canan Çalağan ve PM üyesi Fatma Koçyiğit, 11 Nisan günü 10.15'te Gelecek Partisini, 10.40'ta CHP'yi, 13.30'da Saadet Partisini, 15.30'da Deva Partisini ziyaret edecek. Aynı gün DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Türkdoğan, Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça ve PM üyesi İhsan Seylan, 10.15'te Gelecek Partisi, 10.40'ta CHP, 13.30'da Saadet Partisi ve 15.30'da Deva Partisi'nden gelecek heyetleri kabul edecek.