26 Nisan 2024 Cuma

Çelebi ve Doğan, Güneşdere köyünü ziyaret etti

HDP Akpazar Belde Belediye Eşbaşkan Adayları Songül Doğan ve Orhan Çelebi, Güneşdere köyünü ziyaret etti.
Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) Mazgirt Akpazar (Peri) Belde Belediye Eşbaşkan Adayları Songül Doğan ve Orhan Çelebi, Güneşdere (Basu) köyünü ziyaret etti.
 
Güneşdere köyünde kahvehane toplantıları ve ev ziyaretleri gerçekleştiren belediye eşbaşkan adayları Çelebi ve Doğan, köylülerin sorunlarını, önerilerini ve beklentileri dinledi.
 
Akpazar Belde Belediye Eşbaşkan Adayları Songül Doğan ve Orhan Çelebi, köyde incelemelerde bulundu.
 
İncelemeler sırasında çocuk parkını da inceleyen Çelebi, şunları söyledi:
"Güneşdere köyünde çocuklar için yapılan bu parktayız. Bu park alanında görüldüğü gibi mevcut haliyle çok sağlıklı bir durum yok. Bazı direkler devrilmiş. Yaklaşık iki yıldır kayyum olmasına rağmen, kayyumun buralara hiçbir hizmet vermediğini çok rahatlıkla görüyoruz. Bu park yine bizim belediyemiz döneminde yapılan bir park ama sonrasına dair kayyumun hiçbir müdahalede bulunmadığı açık.
 
"Çocuklara şu sözü veriyoruz: Belediyemizi geri aldığımızda ilk işimiz bu köydeki çocuk parkının kullanılabilecek hale getirilmesini sağlamak olacak. Çocuklarımızın burada oynaması, gülmesi, eğlenmesi için en sağlıklı ortamı yaratacağız."
 
Akpazar Belediyesi Eşbaşakan adayları ve HDP yöneticileri, HDP üyesi Yaşar Karayel'in babasının cenaze törenine katıldı.