Buldan ve Temelli Çiçek Otlu'yu ziyaret etti
İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldan, DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli ve beraberindeki heyet, Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi devam eden DEM Parti Milletvekili Çiçek Otlu'yu ziyaret ederek Otlu'nun sağlık durumuyla ilgili bilgi aldılar.
İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldan ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Grup Başkanvekili Sezai Temelli ve beraberindeki heyet İstanbul Milletvekili Çiçek Otlu'yu tedavi gördüğü Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret ederek Otlu'nun ailesi ve doktorlarından sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.
Hastaneyi ayrıca DEM Parti Milletvekilleri Kezban Konukçu ve Celal Fırat, DEM Parti MYK Üyesi Elif Bulut, DEM Parti eski Dersim Milletvekili Alican Önlü, DEM Parti İstanbul il ve ilçe örgütleri de ziyaret etti.
Çiçek Otlu beynindeki kitle sebebiyle 10 Mart'ta acil olarak ameliyata alınmış ve 13 Mart'ta bir ameliyat daha geçirmişti. Otlu yoğun bakım sürecinin ardından bugün servise alınırken sağlık durumunun iyiye gittiği bilgisi verildi.