2 Mayıs 2024 Perşembe

BMG'liler AKP önünden haykırdı: Mafya düzeniniz yenilecek biz kazanacağız

Birleşik Mücadele Güçleri, AKP Kadıköy ilçe binası önünde devlet-mafya-siyaset ilişkilerini protesto etti.

Birleşik Mücadele Güçleri (BMG) AKP Kadıköy İlçe binası önünde "Mafya düzeniniz yenilecek biz kazanacağız" şiarıyla eylem yaptı.

BMG'liler, AKP Kadıköy ilçe binası önüne yürüyüş düzenleyerek geldi. "Mafya düzeniniz yenilecek biz kazanacağız" pankartı açan BMG'liler, çete lideri Sedat Peker'in açıklamaları üzerinden ortaya saçılan devlet-siyaset-mafya ilişkilerini protesto eden konuşmalar yaptı.

AKP binası önünde polisler eylemi engellemeye çalıştı. Buna rağmen eylemi gerçeklştiren BMG'liler burada yaptıkları konuşmalarda "Bugün bütün bu kiri temizlemeye geldik. Kan banyolarıyla tehdit ediyorlar, her geçen gün ifşalarıyla kendi pisliklerini ortaya döküyorlar. Daha ne kadar pislik oluşması lazım, daha ne kadar bu çete-siyaset işbirliğinin ortaya çıkması gerekiyor. Kimse yargılamıyor. Bizler devrimciler olarak yargılamaya geldik. Bizler bugün hesap sormaya geldik. Bugün ezilenlerin, kadınların, Soma'da tekmelenen işçinin hesabını sormaya geldik. Bugün ezilenlerin öfkesini büyütmeye geldik" denildi.