30 Nisan 2024 Salı

Beştaş ve Çepni, BEKSAV'ı ziyaret etti

DEM Parti İBB Eşbaşkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni, Kadıköy'de bulunan BEKSAV'ı ziyaret etti.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Eşbaşkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni, Kadıköy'de bulunan Bilim Eğitim Estetik Kültür Sanat Araştırmaları Vakfı'nı (BEKSAV) ziyaret etti.

Beştaş ve Çepni'ye, Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) Eş Genel Başkanları Özlem Gümüştaş ve Şahin Tümüklü de eşlik etti. Buluşmaya DEM Parti Kadıköy Belediye Eşbaşkan adayları Nimet Çelebi ve Veysi Eski, Sultangazi Belediye Eşbaşkan adayı Erol Tunç, DEM Partililer ve ESPliler katıldı.

BEKSAV Eşbaşkanı Canan Kaplan, seçim süreci boyunca zor koşullarda çalışmaları göğüsleyen herkese teşekkür ederek, "Bütün engellemelere rağmen rağmen DEM Parti'nin mücadelesinin halkla buluşmasını sağladınız. Hepinizin emeklerine sağlık tek tek. Oylar DEM Parti'ye diyoruz” ifadelerini kullandı.

Ardından BEKSAV bünyesinde çalışmalarını sürdüren sosyalist sanat emekçileri, müzik dinletisi gerçekleştirdi. Beştaş, Çepni ve buluşmaya gelenler de hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti.

Buluşma, halaylarla son buldu.