18 Mayıs 2024 Cumartesi

Benim annem dün öldürüldü: Ne polis ne savcı bir şey yapmadı

Aksaray'da katledilen Yemen Akoda'nın kızı Gül,  "Annem savcıdan koruma istedi, 'Size zarar vermeden koruma veremem' dedi. Al zarar verdi, koru şimdi annemi. Haberleri yapan gazeteciler evimizin adresine kadar yazıyorlar ama iki kelime edemiyorlar cinayetle ilgili. Polisleri arıyoruz dalga geçiyorlardı" dedi. 

Aksaray'ın Büyük Bölcek mahallesinde, Eşref Akoda evli olduğu Yemen Akoda'yı ateşli silahla katletti. Yemen'i vurduktan sonra polis ile çatışan Eşref Akoda yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Katliamdan sonra sosyal medya hesabından tweet atan Yemen'in kızı Gül, şu paylaşımda bulundu: "Annem savcıdan koruma istedi, 'Size zarar vermeden koruma veremem' dedi. Al zarar verdi, koru şimdi annemi. Haberleri yapan gazeteciler evimizin adresine kadar yazıyorlar ama iki kelime edemiyorlar cinayetle ilgili. Polisleri arıyoruz dalga geçiyorlardı."

Gül, "Benim dün annem öldürüldü. Böyle adalet olmaz olsun. Kimse bir şey yapmadı. Ne polis ne savcı. Bir hiç uğruna gitti annem" ifadelerini kullandı.