Başakşehir oto sanayide yangın: 1 işçi iş cinayetinde katledildi
Başakşehir Atatürk Oto Sanayi Sitesi'ndeki kaporta ve yedek parça dükkanında çıkan yangında işçi A.T. hayatını kaybetti, 1 işçi ise yaralandı.
İstanbul'da Başakşehir Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde yer alan 2 katlı kaporta ve yedek parça dükkanında dün akşam henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
Kısa sürede büyüyen alevler tüm iş yerini sararken, yangın sırasında zaman zaman küçük çaplı patlamalar medyana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Ekipler, yaptığı incelemede yangın sırasında dükkanda çalışan işçi A.T.'nin yaşamını yitirdiğini, bir işçinin ise yaralandığını belirledi.
Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangın sonrası olay yeri inceleme ekipleri binada çalışma yaparken, hayatını kaybeden A.T.'nin cenazesi ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.