17 Mayıs 2024 Cuma

Bahçeli'den yerel seçim değerlendirmesi

Yerel seçim sonuçlarını değerlendiren faşist Bahçeli, "DEM takviyeli Cumhuriyet Halk Partisinin konjonktürel kimi rahatsızlık ve memnuniyetsizlikten istifade ederek sivrildiği açıktır" dedi. 

Faşist MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdiği bir açıklama yaptı. MHP ve CHP'nin çok cepheli mücadelesine karşılık, "DEM takviyeli Cumhuriyet Halk Partisinin konjonktürel kimi rahatsızlık ve memnuniyetsizlikten istifade ederek sivrildiği açıktır" ifadelerini kullanan Bahçeli, "Fakat Türkiye'yi yöneten iktidar değişmemiştir. Sanki iktidar değişikliği olmuş gibi dedikodu çıkaran, erken seçim yaygarası koparan, bu kapsamda akıl tutulması yaşayan çevrelerin şuursuzca hareket etmesi tek kelimeyle aymazlık ve ahlaki çarpıklıktır" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ve Erdoğan'ın savunuculuğuna soyunan Bahçeli, "Bilinmelidir ki, Cumhur İttifakı istikbalin mimarı, Türk Devri'nin mihmandarı, yeni yüzyılın mihveri ve mihenk taşıdır. Günü kurtarma telaşına kapılanlarla geleceği kurma arayış ve amacında olanları Türk milleti müstesna ölçüde tefrik etmekte, bu çerçevede milli tarihimizin mecmu seviyesinde bulunan Cumhur İttifakı'nı gönülden sahiplenmektedir."