6 Mayıs 2024 Pazartesi

AKP'li Sofuoğlu'nun saygısız paylaşımına tepki yağdı

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun "Siyasete biraz espri katmak amacıyla" yaptığı saygısız paylaşıma tepki yağdı.
Lüks ve şatafata meraklı AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun skandalları bitmiyor. Politika yapmaktan ziyade sosyal medyadan paylaştığı ve vekil olmanın üstüne bir beden büyük geldiği paylaşımlarla gündeme gelen Sofuoğlu'na sosyal medyadan tepkiler gelmeye devam ediyor.
 
Geçtiğimiz hafta kendini ‘Senatör' olarak tanımladığı kartvizit ile gündeme gelen Sofuoğlu, Mecliste masaya ayaklarını uzattığı ve karşısında hazırola geçirdiği danışmanlarına da ‘Emirerlerim' diye etiket yaptığı paylaşımla gündeme geldi.
 
Danışmanları olarak bir AKP geleneği olan akrabalarını seçen Sofuoğlu'nun fotograftaki danışmanlarının teyzesinin oğlu Semih Bostanoğlu ve daha önce çiçekçilik yapan Levent Yaman olduğu ortaya çıktı.
 
Sofuoğlu, aldığı tepkiler üzerine "Siyasete biraz espri katmak amacıyla" yaptığını söylediği paylaşımını kaldırsa da sosyal medya kullanıcılarının haklı eleştirisinden kendini kurtaramadı.