24 Nisan 2024 Çarşamba

AKP'li Kozlu Belediye Başkanı: Net, tehdit ediyorum

AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, hakkında haber yapan gazetecilere "Herkese gereğini yapacağım. Kimse sokakta rahat dolaşamayacak. Benim onuruma şerefime dokunan insanın onuruna şerefine dokunurum. Net, tehdit ediyorum" dedi.

AKP'li Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, yerel Kanal Z'de katıldığı canlı yayında kendi hakkında haber yapan gazetecileri tehdit etti.

Bektaş, "Adalet gereğini yapmazsa ben yapacağım. Herkese gereğini yapacağım kimse sokakta rahat dolaşamayacak, tehditse tehdit ediyorum. Öyle bir gazetecilik anlayışı var ki bizde verdiğin para kadar başarılısın. Gazeteciye para verirsen başarılısın vermezsen başarısızsın" dedi.

Bektaş, hakkında "FETÖ" soruşturması, cemaate bağış iddiaları, Zonguldak Ağır Ceza Mahkemesi'nde itirafçı olarak ifade vermesi ve mal varlığıyla ilgili haberleri yapan gazetecilere yönelik açıklamalar yaptı.

Haberlerin kaldırılması için mahkemeye başvurduğunu ifade eden Bektaş şunları ifade etti:
"Sulh Ceza Hakimliğinden bu yazı kaldırılsın diye başvurduk. Başsavcılığa da ceza alsın diye başvurduk. Sulh Ceza Hakimliği 2004 yılında Polonya'nın yerel mahkemesinde bir yerel mahkemenin kararını bize gerekçe göstererek 'basın özgürlüğü' dedi…

"…Herkese gereğini yapacağım. Kimse sokakta rahat dolaşamayacak. Benim onuruma şerefime dokunan insanın onuruna şerefine dokunurum. Net, tehdit ediyorum."