20 Nisan 2024 Cumartesi

AKP'li belediye başkanı da saray yaptırıyor

Cumhurbaşkanı'nın bin küsür odalı sarayı olurda yerel iktidarcıkların olmaz mı? Saraydan eksik kalmış olmak istemeyen AKP'li Erzurum Palandöken Belediyesi, 2. Abdülhamid'in ölümünün 100. yılı anısına Erzurum'da ?Akıllı nikah sarayı'' yaptırıyor.
Ekonomik kriz can alıyor, soğan almış başını gidiyor, asgari ücret açlık sınırının altında, faturalar ödenmemiş haciz kapıda ama bunlar iktidar ve yandaşlarının umurunda değil. Sayıştay raporları yolsuzluk yapılıyor diyor ama AKP yolsuzluk yapanı değil yolsuzluğu açığa çıkaran sayıştay görevlisini görevden alıyor.
 
Yolsuzluklara böyle kapı açılırken halka 'tasarruf yapın, ekonomik krizi seferberlik ruhuyla aşalım' diyen AKP'nin belediyeleri, şatafat ve gösterişin peşinden koşmaya devam ediyor.
 
Cumhurbaşkanı'nın bin küsür odalı sarayı olurda yerel iktidarcıkalrın olmaz mı? Saraydan eksik kalmış olmak istemeyen AKP'li Erzurum Palandöken Belediyesi, 2. Abdülhamid'in ölümünün 100. yılı anısına Erzurum'da "Akıllı nikah sarayı'' yaptırıyor.
 
Sözcü'nün haberine göre, Palandöken Belediyesi geçtiğimiz yıl kasım ayında 22 milyon 125 bin liraya mal olacak ‘Nikah Sarayı'nın çalışmalarına başaldı bile. Akıllı olan birşeylere halkımızın ihtiyaç duyduğu ama bunun nikah sarayı olmadığı kesin.
 
Belediye, Erzurum'un fabrikaya, okula veya hastaneye ihtiyacı olmadığından hareket etmiş olacak ki, 14 bin metrekare alanı kapsayan nikah sarayı yaptırıyor. Üstelik içerisinde açık ve kapalı otopark, mescit, sığınak, takı ve kutlama fuaye alanları, terzi, kuyumcu, çiçekçi, şekerci, fotoğrafçı, kuaför, gelin ve damat dinlenme odaları, güvenlik sistemi, restoran ve nikâh salonuda yer alacak.