16 Mayıs 2024 Perşembe

'Adalet' nöbeti 67'nci gününde: Haklı davamızdan vazgeçmeyeceğiz

Şenyaşar ailesinin AKP'li İbrahim Halil Yıldız'ın yakınları ve korumlarının katliamına ilişkin adalet nöbeti 67'nci gününde. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle Urfa Adliyesi önündeki nöbetlerini evlerine taşıyan Şenyaşar ailesi, "Adaletin sağlanacağı günle uyanmak umuduyla yaşıyoruz" dedi.

Urfa'nın Suruç ilçesinde 24 Haziran 2018 tarihinde AKP MKYK üyesi ve Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın yakınları ve korumalarının saldırısında eşini ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar'ın, 9 Mart'ta başlattığı adalet nöbeti 67'nci gününde devam ediyor.

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle Urfa Adliye önündeki nöbetlerini evlerinde sürdüren Şenyaşar ailesi, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. Adalet Bakanlığı ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün resmi sayfasını etiketleyerek yapılan paylaşımda, "Yaratılan adaletsizlik karşısında asla sessiz kalmayacağız. Bunca acı ve adaletsizliğe dayanmak zor olsa da; adaletin sağlandığı günle uyanmak umuduyla yaşıyoruz. Haklı davamızdan vazgeçmeyeceğiz" denildi.