24 Nisan 2024 Çarşamba

38. TÜYAP Kitap Fuarı 2 Kasım'da açılıyor

38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı "Edebiyatımızda 50 Kuşağı" ana temasıyla 2-10 Kasım arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Ceylan Yayınları da fuar kapsamında imza günleri düzenleyecek.

38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 2 Kasım Cumartesi günü başlıyor. 9 gün sürecek fuar, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Fuar boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinlikleriyle imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşacak.

Giriş ücreti 10 lira olarak belirlenen ve web sitesi üzerinden online olarak bilet alınabilen fuara, öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engelliler ücretsiz giriş yapabilecek.

ARTİST 2019/29. İstanbul Sanat Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilecek fuar, hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Etkinlik, 10 Kasım, saat 19.00'da sona erecek.

CEYLAN YAYINLARI DA FUARDA
Ceylan Yayınları da, fuarda 3. salon 3509B Nolu standa yer alacak. Yine kitapları okura buluşturacak olan Ceylan Yayınları, fuar kapsamında imza günleri de düzenleyecek.

İmzalanacak kitaplar ve günler şöyle: 

-9 Kasım Cumartesi günün saat 13.00/17.00 arasında Suruç şehidi Çağdaş Aydın'anısına yazılan "Kırmızıgül Gülün Defteri" kitabı annesi Saniye ile babası Feti Aydın tarafından izmalanacak. 

-6 Kasım Çarşamba günü Kandıra 1 Nolu F Tipi Hapishanesi'nde tutsak olan Gazel Bulut'un "Damlayan Masallar" kitabı imzalanacak. Bulut'un yerine kitabı HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu imzalayacak. 

-3 Kasım Pazar günü ise Sedat Şenoğlu, "Işık Yüzümüze Vursun" adlı şiir kitabını imzalayacak.