2 Mayıs 2024 Perşembe

Zeytin Gazabı: Efrîn'deki eylemde 25 çete öldürüldü

Efrîn'in El-Hal Çarşısında bomba yüklü araçla gerçekleştirilen eylemi üstlenen Zeytin Gazabı Eylem Odası, eylemde 25 çetenin öldürüldüğünü duyurdu.
Efrîn'de El Hal Çarşısında Cebhet El Şamiye çete grubuna yönelik bugün bombalı araçla eylem gerçekleştirildi. Eylemi üstlenen Zeytin Gazabı Eylem Odası, eylemde 25'i aşkın Cebhet El Şamiye çetesinin öldürüldüğünü duyurdu.
 
Zeytin Gazabı Eylem Odası, "İşgalci Türk devleti ve bağlı çete gruplarının Efrîn'de halkımıza yönelik barbarca saldırıları karşısında güçlerimizin de direnişi büyümektedir. Güçlerimiz, daha kahramanca eylem tarzları ile Türk devleti çetelerine işledikleri suçların hesabını sormaktadır" dedi.
 
Efrîn'i çeteler için cehenneme çevireceklerini ifade eden Zeytin Gazabı Eylem Odası, "Eylemlerimiz daha yeni başlıyor ve önümüzdeki süreçte artarak devam edecektir" diye belirtti.
 
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:
"Savaşçılarımız, Cebhet El Şamiye çetelerinin askeri devriyelerinin geçtiği esnada merkezleri önüne bomba yüklü aracı patlattı. Patlamada en az 25 çete ölürken, bu sayı artabilir.
 
"Eylemimiz, Türk devletinin top ve hava saldırılarında şehit düşen yoldaşlarımızın intikamı amacıyla gerçekleştirilmiştir. Türk devletinin bombardımanlarında bedenleri parçalanan kadın ve çocuklarımızı asla unutmayacağız. Bu eylem aynı zamanda çetelerin topraklarımızı kirletmesine bir cevaptır. Bugün ya da daha sonraki bir süreçte Efrîn elbette özgürleşecek.
 
"Efrîn'deki çete grupları ve kente yerleştirilenlere bir kez daha Efrîn'den ayrılma çağrısı yapıyoruz, yoksa onlarında sonu bugünkü çeteler gibi olacaktır. Yine halen Efrîn'de bulunan halkımıza, zarar görmemeleri için işgalcilerin merkezlerinden uzak durma çağrısı yapıyoruz.
 
"Halkımıza verdiğimiz sözü tutacağız ve direnişi yükselteceğiz. Düşman sadece ölüm ve intikam dilinden anlamaktadır. Düşman güçleri Efrîn'deki her zeytin tanesinin kurşun olup üzerlerine yağacağını unutmasın."